Vakantiehuis - Meix-devant-Virton - Gîte Gaum'aise

Onze mini-gîte is ingericht in een kleine oude hoeve en is gelegen in een schilderachtig dorp, dat het vertrekpunt is voor aangename wandelingen over de Belgisch-Franse grens. Kaarten en routes beschikbaar. Overdekt terras. Kinderbedje beschikbaar.

Tarieven

Nacht, het hele jaar door € 110,00
Week, het hele jaar door € 415,00

Bijkomende kosten

Beddengoed (per persoon) € 10,00

Beschikbaarheid

Details

Aantal slaapkamers 0
Aantal badkamers 1
Aantal niveaus 1
Kamers van de accomodatie 1 Woon-/eetkamer 1 Keukenhoek 1 Badkamer
1 Toilet
Binnenuitrusting Televisie Wi-Fi
Huishoudelijke apparaten Microgolfoven
Buitenuitrusting Tuin
Ligging Aanpalende accommodatie Langs de weg Op het platteland
Parking Privé parking
Dieren toegelaten Nee
Roken toegelaten Nee

Slaapplaatsen in de accomodatie

Slaapgedeelte 1 tweepersoonsbed
Salon 1 slaapbank

Thema's

Fiets Welkom

Fiets Welkom

Dit label staat synoniem voor de uitrusting en diensten die aangepast zijn aan de noden van fietsers. De logementen met dit label bevinden zich op maximaal 5 km afstand van een fietsnetwerk (RAVeL, fietsknoopnetwerken, enz.) en ze beschikken over een veilige en overdekte ruimte om uw fiets te stallen. Er is een reparatieset en een EHBO-kit aanwezig. U vindt er ook nuttige informatie over fietsnetwerken en diensten voor fietsers.

Wallonië Kwaliteitsbestemming

Wallonië Kwaliteitsbestemming

Dit label is een eenvoudig en flexibel hulpmiddel dat alle Waalse toerismeprofessionals engageert om voortdurend verbeteringen aan te brengen in de diensten voor toeristen. De eigenaar verbindt zich ertoe alles in het werk te stellen om de klant tevreden te stellen, een kwalitatieve dienstverlening aan te bieden, de klant op een unieke manier te onthalen en rekening te houden met klachten.

Ligging

Rue Charbeau, 16
6769 Sommethonne (Meix-devant-Virton)

De eigenaars

Pascale BREDA & Thierry MAIRE

Het begon allemaal enkele jaren geleden met een opleiding van de Guides du Terroir. Voor Pascale was het een openbaring van alle prachtige aspecten van de streek die haar sinds haar geboorte heeft verwelkomd (geschiedenis, archeologie, geologie, geografie, gastronomie, enz.).
Thierry is een voormalige brouwer maar ook een liefhebber van lekker eten. Hij laat u kennismaken met zijn bieren en andere lokale specialiteiten.
Voor Pascale en Thierry is de B&B een evidentie. Als liefhebbers van hun erfgoed en levensgenieters, konden ze niet anders dan hun passies delen.

De andere vakantieverblijven van de eigenaar