Vakantiehuis - Assesse - Gîte de Cochaute

Naast het schilderatelier van Pierre Courtois is deze discrete gîte voor 2 personen ideaal gelegen aan de achterkant van een oude 17e-eeuwse boerderij, geklasseerd als Belgisch monumentaal erfgoed.
Meer informatie

Troeven van de accomodatie

  • In het midden van de natuur
  • Privé parkeerplaats
  • Tuin

Tarieven

Laagseizoen
14/11 t/m 22/12/2022, 14/11 t/m 22/12/2022, 8/01 t/m 16/02/2023, 5/03 t/m 30/03/2023, 12/11 t/m 21/12/2023.
Tussenseizoen
29/08 t/m 20/10/2022, 17/02 t/m 04/03/2023, 16/04 t/m 27/04/2023, 08/05 t/m 16/05/2023, 21/05 t/m 25/05/2023, 29/05 t/m 29/06/2023, 27/08 t/m 26/10/2023, 05 t/m 09/11/2023.
Hoogseizoen
21/10 t/m 27/10/2022, 02/11 t/m 06/11/2022, 23/12 t/m 07/01/2023, 31/03 t/m 06/04/2023, 10 t/m 15/04/2023, 01 t/m 07/05/2023, 30/06 t/m 19/07/2023, 23/07 t/m 10/08/2023, 15 t/m 26/08/2023, 27/10 t/m 04/11/2023, 25 t/m 28/12/2023.
Weekend € 250,00 € 250,00 € 250,00
Week € 400,00 € 400,00 € 450,00

Feestweekend

3 nachten € 320,00
4 nachten € 390,00

Bijkomende kosten

Waarborg € 250,00

Kosten

Volgens verbruik

EPC-certificaat

Certificaatnummer GRNA7782

Beschikbaarheid

Details

Oppervlakte van de accomodatie 70 m²
Aantal slaapkamers 1
Aantal badkamers 1
Aantal niveaus 2
Kamers van de accomodatie 1 Woon-/eetkamer 1 Keuken 1 Privé badkamers
1 Toilet
Binnenuitrusting Bibliotheek Kleerkast Televisie
Wi-Fi
Huishoudelijke apparaten Elektrische waterkoker Koffiezetapparaat
Microgolfoven Stofzuiger Strijkijzer en strijkplank
Buitenuitrusting Terras Tuin
Ligging Aan de rand van de velden Aan de rand van het bos Aanpalende accommodatie
In een gehucht Op het platteland
Parking Privé parking
Dieren toegelaten Nee
Roken toegelaten Nee

Slaapplaatsen in de accomodatie

Kamer 1 1 tweepersoonsbed

Ligging

Rue Cochaute, 7
5333 Sorinne-la-Longue (Assesse)

Eigenaar van de woning

Pierre COURTOIS

Als plastisch kunstenaar en kunst- en natuurliefhebber, hebben we sinds 1985 de gebouwen van deze voormalige boerderij in perfecte harmonie met ons werk verbouwd. We wilden deze bevoorrechte ruimte in de buurt van onze tuin openen als een verlengstuk van het schilderatelier, waar we gezellige momenten kunnen delen met onze gasten.