Bed and Breakfast - Silly - La Cense du Noir Jambon

Kom deze prachtige streek in Wallonië ontdekken als koppel, met familie of onder vrienden. Op 15 minuten rijden van Pairi Daiza biedt onze privéruimte van 94m² u een comfortabel en authentiek verblijf.
Tot gauw,
Maxime & Cecilia.
Meer informatie

Troeven van de accomodatie

  • Charmante accommodatie
  • Streekontbijt

Kamers

La Balise

3 korenaren Onze kinderen "Baptiste & Élise" zijn de bakens in ons leven. La Balise – wat baken betekent – verwijst dan ook naar hen.
Zespersoonskamer - 1 / 6 personen
Meer informatie

Details

Aantal slaapkamers 1
Aantal niveaus 2
Binnenuitrusting Televisie Wi-Fi
Huishoudelijke apparaten Koelkast Minibar
Buitenuitrusting Koer Omheinde tuin
Sport & Vrije tijd Gezelschapspelletjes Pingpong-tafel Schommel
Speelzaal Trampoline
Parking Fietsenstalling Garage Garage voor motorfietsen
Overdekte parking Privé parking
Zakelijk / MICE Scherm Werkruimte
Dieren toegelaten Nee
Roken toegelaten Nee

Ligging

Rue du Noir Jambon, 4
7830 Silly

De eigenaars

Maxime CROUX & Cécilia DAME

Maxime begon zijn carrière in de detailhandel, waarna hij een paar jaar bij Rob als assistent en daarna winkelmanager werkte. Het is daar dat hij een bijzondere feeling ontwikkelde voor gastronomie en kwaliteitsproducten. Momenteel is Maxime verantwoordelijk voor de operationele activiteiten van een groep actief in de foodretail.

Cécilia voltooide haar studie met een master in boekhouding en Europese en internationale fiscaliteit. Ze begon haar carrière als accountant en groeide daarna snel door tot boekhoudster. Ze werkte als freelancer voor verschillende partnerkantoren. Momenteel vervult ze een administratieve functie in human resources bij de Nationale Bank van België.

Na de aankoop van deze te restaureren vierkantshoeve in 2018 zijn ze begonnen met het inrichten van gastenkamers in het hoofdgebouw.
Vandaag bestaat onze gastenkamer uit een duplex suite van bijna 100 m² waar alles in het teken staat van een zo comfortabel en authentiek mogelijk verblijf.