Bed and Breakfast - Ath - L'Hôte des Géants

Gelegen in het historische centrum van Aat en op 10 km van Pairi Daiza, biedt dit burgerhuis met het label 4 épis u hedendaags comfort voor toeristen, maar ook voor werknemers of familiebijeenkomsten.
Meer informatie

Troeven van de accomodatie

  • Online reserveerbaar
  • Eco-vriendelikje
  • Streekontbijt

Kamers

Madame Victoire

4 korenaren Ruime slaapkamer op de begane grond voorzien van een groot tweepersoonsbed (180 cm) of twee eenpersoonsbedden (90 cm); woonkamer met televisie en bureau; wifi en televisie aanwezig; aparte individuele doucheruimte met douche, toilet, wastafel.
Tweepersoonskamer - 2 personen
Meer informatie

Goliath

4 korenaren Ruime slaapkamer op de 1e verdieping voorzien van een groot tweepersoonsbed (180 cm); salon met televisie en bureau; wifi en televisie aanwezig; aparte individuele badkamer met ligbad, wastafel, apart toilet.
Tweepersoonskamer - 2 personen
Meer informatie

Ambiorix

4 korenaren Ruime slaapkamer op de 1e verdieping voorzien van een groot tweepersoonsbed (180 cm) of twee eenpersoonsbedden (90 cm); Salon met televisie en bureau; wifi en tv aanwezig; aparte individuele doucheruimte met douche, toilet, wastafel.
Tweepersoonskamer - 2 personen
Meer informatie

Samson

4 korenaren Ruime slaapkamer op de 1e verdieping voorzien van een groot tweepersoonsbed (180 cm) of twee eenpersoonsbedden (90 cm); salon met televisie en bureau; wifi en televisie aanwezig; aparte individuele doucheruimte met douche, toilet, wastafel.
Tweepersoonskamer - 2 personen
Meer informatie

Details

Aantal slaapkamers 4
Aantal niveaus 2
Kamers van de accomodatie 2 Privé badkamers 2 Salonhoeken 2 Toiletten
2 Bureaus
Binnenuitrusting Badhanddoeken Bureau Gratis toiletartikelen
Haardroger Kleerkast Televisie
Wi-Fi
Huishoudelijke apparaten Elektrische waterkoker Koelkast Microgolfoven
Strijkijzer en strijkplank
Buitenuitrusting Koer Laadstation voor elektrische fietsen Omheinde tuin
Terras Tuin Tuinmeubelset
Toegankelijkheid Accomodatie op het gelijkvloers
Parking Fietsenstalling
Dieren toegelaten Nee
Roken toegelaten Nee

Thema's

Fiets Welkom

Fiets Welkom

Dit label staat synoniem voor de uitrusting en diensten die aangepast zijn aan de noden van fietsers. De logementen met dit label bevinden zich op maximaal 5 km afstand van een fietsnetwerk (RAVeL, fietsknoopnetwerken, enz.) en ze beschikken over een veilige en overdekte ruimte om uw fiets te stallen. Er is een reparatieset en een EHBO-kit aanwezig. U vindt er ook nuttige informatie over fietsnetwerken en diensten voor fietsers.

LGBTI+ Friendly

LGBTI+ Friendly

Dit label garandeert dat het LGBTI+-publiek warm onthaald wordt, ongeacht hun seksuele geaardheid en/of genderidentiteit/uitdrukking.

In de praktijk

Informatie
Ter beschikking stellen van fietsen, wandelkaarten, Ravel, knooppunten, begeleidende wandelingen op aanvraag.
Wijze van betaling
cash, creditcards
Aankomsttijd
De uren kunnen aangepast worden op aanvraag

Ligging

Grand'Rue des Bouchers, 16
7800 Ath

Eigenaar van de woning

Xavier LANGHENDRIES

Welkom in alle eenvoud.
Ik heet u van harte welkom in ons 18e eeuwse huis. Ik probeer een sfeer van welzijn te creëren in onze kamers met antiek meubilair en kwaliteitsbeddengoed. De natuur en duurzame ontwikkeling zijn de lijm in mijn leven. Gepassioneerd door sport en avontuur, zal ik wandel- of fietstochten met u delen om onze groene streek te ontdekken. We liggen in de buurt van Pairi Daiza en bieden dan ook een voordeelpakket aan. Het terroir nodigt zichzelf uit voor uw ontbijt, waarbij “homemade” het sleutelwoord is.
Tot gauw!
Xavier