Bosvakantie

Gîtes et Chambres d'hôtes de Wallonie nodigt u uit voor een vakantie in het bos in een comfortabel vakantiehuisje van waaruit u op ontdekkingstocht kan gaan !

Ontdek het bos op een andere manier !

Na een vakantie aan zee, in de bergen, op het platteland of in de stad, komt de vakantie in het bos !

Laat u verrassen door het intrigerende en vaak nog te onbekende bos! Een ongewone vakantie die alle zintuigen prikkelt en de mysteries van het bos ontrafelt...

Bosvakantie 2.jpg Bosvakantie 1.jpg

Slapen in het bos, eten in het bos en leven in het bos !

Een vakantie in het bos is kiezen voor...

  • een comfortabele vakantiewoning
  • een vakantiewoning in of nabij een bosrijke omgeving, zoals een privébos of een bosmassief in de Ardennen
  • een vakantiewoning die bos uitademt door het gebruik van natuurlijke materialen
  • eigenaars die hun passie delen en helpen het bos te ontdekken

Verken het bos via originele activiteiten die speciaal voor u werden ontwikkeld door de eigenaars of hun territoriale partners die de bosmassieven promoten.

Volg de sporen van de dieren in het bos, observeer ze, luister naar het burlen van de herten of neem deel aan educatieve workshops, ontmoet de professionals van de bossector of leer de verschillende facetten van het bos kennen volgens de seizoenen... allemaal gevarieerde activiteiten die uw gastheer voor u ontwikkelt. Sommige gastheren bieden ook een Pass Avantages aan die geldig is in musea, attracties, restaurants... in hun streek.

Bosvakantie 3.jpg Bosvakantie 4.JPG

Beleef een unieke gezinservaring met allerhande sensaties, emoties en ontdekkingen! Uw verblijf staat in het teken van gezelligheid. U wordt in de watten gelegd en herontdekt de vreugde van een gezamenlijke vakantie. U maakt er onvergetelijke herinneringen van !

Onze partners

Bosvakantie partners.png