Vakantiehuizen en B&B's aan het water

Als u op zoek bent naar een vakantiewoning aan het water in de Ardennen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben voor u de beste vakantiehuizen, chalets, bed & breakfasts en origineel overnachten geselecteerd om van uw verblijf te genieten. Boek nu voor een onvergetelijke vakantie aan het water.

Ontdek onze vakantiehuisjes, B&B’s en origineel overnachten aan het water.

De voordelen van een vakantie aan het water

Een vakantie aan het water in de Ardennen heeft vele voordelen. Allereerst kunt u genieten van de natuurlijke schoonheid van het landschap en wateractiviteiten zoals zwemmen, vissen en watersporten zoals kajakken. Daarnaast bieden vakantiewoningen aan het water een rustige en ontspannen sfeer, ideaal om uw batterijen op te laden en tot rust te komen. Tot slot kunt u de plaatselijke cultuur en gastronomie ontdekken door de omliggende steden en dorpen te verkennen.

De verschillende activiteiten aan het water

activiteiten-aan-het-water-ardennen.jpg

Er zijn tal van wateractiviteiten te doen. U kunt zwemmen, kajakken, vissen, peddelen of gewoon ontspannen aan het water. Als u de voorkeur geeft aan activiteiten op het land, kunt u wandelen of fietsen langs de rivieren en kanalen. De omliggende steden en dorpen bieden ook veel toeristische attracties, zoals musea, kastelen en themaparken. Er is iets voor alle smaken en leeftijden.

De verschillende soorten accommodatie die beschikbaar zijn

vakantiewoningen-aan-het-water-ardennen.jpg

In Zuid-België is er een grote verscheidenheid aan accommodaties aan het water voor alle smaken en budgetten. U kunt kiezen voor een vakantiehuis, een chalet, een gezellige bed & breakfast of zelfs een origineel overnachten zoals een caravan of een transparante luchtbel. De accommodaties zijn uitgerust met alles wat u nodig heeft voor een comfortabel verblijf, zoals een volledig uitgeruste keuken, een eigen badkamer en een terras. Wat u ook kiest, u zult zeker een onvergetelijke vakantie beleven.

De beste bestemmingen voor een vakantie op het water

vakantie-aan-het-water-ardennen.jpg

In de Ardennen, is rijk aan ideale bestemmingen voor een vakantie aan het water. De streek telt rivieren (Schelde, Maas), stromen (Ourthe, Semois, Lesse, Samber...), beken en ook heel wat meren en openbare of private vijvers. Zoveel waterplekken waar u kunt genieten van de geneugten van het water.

U vindt vakantiewoningen aan het water in de meest populaire bestemmingen : Durbuy, Rochefort, Namen, Chassepierre, Dinant, Esneux, Bastogne, Vielsalm, de Meren van l'Eau d'Heure, Vresse-sur-Semois...