Een accommodatie boeken

 • Hoe kan ik een accommodatie boeken ?

  Op onze site kunt u rechtstreeks bij de eigenaar boeken en hoeft u geen reserveringskosten te betalen. Ons team beheert de boekingen niet.

  Om te boeken heeft u verschillende mogelijkheden :

  • Online boeken : sommige accommodaties hebben de optie ‘Online reserveerbaar’ en worden als zodanig aangeduid. Voor deze accommodaties boekt en betaalt u uw verblijf rechtstreeks via onze site (bancontact, Visa, Mastercard). Om te reserveren geeft u uw verblijfsdata in en klikt u op de rode knop Reserveren. Zodra uw reservering is betaald, ontvangt u een bevestigingsmail.
  • Reserveringsaanvraag : voor accommodaties die niet online geboekt kunnen worden, kunt u de eigenaar een reserveringsaanvraag sturen. Het versturen van een reserveringsaanvraag is geen reservering. Om uw reserveringsaanvraag te versturen, geeft u uw verblijfsdata in en klikt u op de knop Verstuur een bericht. Vul het formulier in en klik op de knop Verzoek verzenden naar eigenaar. De eigenaar zal uw verzoek per e-mail ontvangen en er direct op reageren. De eigenaar stuurt u dan de reserveringsmodaliteiten.
  • Telefoon : u kunt uw verblijf telefonisch boeken door rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar. Klik op de knop Toon het telefoonnummer.
 • Hoe kan ik een reservering annuleren ?

  Om een ​​reservering die u via onze site maakte te annuleren, dient u rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar.

 • Hoe kan ik contact opnemen met de eigenaar van een accommodatie voordat ik boek ?

  Wilt u de eigenaar vragen stellen voordat u zijn accommodatie boekt ? Neem telefonisch contact met hem op door op de knop Toon het telefoonnummer te klikken.