Hoe vind ik een accommodatie ?

Om een accommodatie voor uw volgende vakantie te vinden, kunt u de snelle zoekmachine op de startpagina gebruiken of een geavanceerde zoekopdracht uitvoeren via de pagina ‘Een vakantiehuis vinden’.

Geef in elk geval de plaats/stad aan waar u wilt verblijven, het aantal personen en uw verblijfsdata. De site geeft de beschikbare accommodaties weer volgens de ingevoerde data. Als u een locatie heeft ingevoerd, worden de resultaten gerangschikt van het dichtst naar het verst.

Verfijn vervolgens uw zoekopdracht door de filters van uw keuze te selecteren (online reserveerbaar, aantal slaapkamers, aantal badkamers, type woning, type verblijf, uitrusting, parkeerplaats, bereikbaarheid).

Op een computer geeft de site een lijst met resultaten weer die aan een kaart zijn gekoppeld. Op deze kaart kunt u elke accommodatie lokaliseren en worden maximaal 20 resultaten tegelijk weergegeven. Om andere resultaten te zien, klikt u op een andere resultatenpagina onderaan de pagina. U kunt de fiche van een accommodatie ook raadplegen door rechtstreeks op de tag in de kaart te klikken. Wilt u de kaart niet zien ? Klik op de knop ‘De kaart verbergen’.