Vind een B&B op de hoeve in de Ardennen

Ontdek onze Bed & Breakfasts op de hoeve, homestays met ontbijt inbegrepen. Boek uw verblijf in de Ardennen !

Bed and Breakfast op de hoeve in de Ardennen

Wat is een Bed & Breakfast op de hoeve ? 

De B&B op de hoeve is de waalse B&B. Ingericht in het woonhuis van de eigenaar. Het is een hartelijke en gezellige formule. Er zijn meestal 1 tot 5 kamers beschikbaar Een bed and breakfast heeft een officiële classificatie die het niveau van uitrusting en comfort beoordeelt, gaande van 1 tot 5 korenaren

Omdat bij een nacht in een B&B altijd een lekker ontbijt hoort, is dit ook altijd in de formule inbegrepen. Het is gevarieerd en uitgebreid en bestaat vaak uit streekproducten : jams van het huis, regionale kaas of vleeswaren. Sommige gastenkamers zullen u uitnodigen aan hun "table d'hôtes". De heren of dames van het huis nodigen u zo uit om met hen samen te eten en te proeven van de rijkdommen van de regionale keuken.

Als heuse ambassadeurs van hun streek zullen de gastheren en -vrouwen met het grootste genoegen de deuren van hun huis voor u openzetten en u de plaatselijke geuren en kleuren doen ontdekken. Het logies is ingericht naar hun smaak, hun verlangens en hun passie en dat vindt u terug in de installatie en de decoratie. Uit de gesprekken met de bewoner leert u de streek beter en beter kennen en gaat u stilaan helemaal op in de lokale cultuur.

Een B&B op de hoeve vinden