Bed and Breakfast - Mons - Compagnons 11

Mooie en warme gastenkamers in een mooi herenhuis in het historische centrum van Bergen (Mons). Minimum 2 overnachtingen.
Meer informatie

Troeven van de accomodatie

  • In de stad
  • Rustig
  • Tuin

Kamers

Côté Rue

4 korenaren De slaapkamer aan de straatkant is ingericht met antiek meubilair en schilderijen die vrouwelijkheid oproepen, voor een zekere romantische charme. De kamer ligt onder het dak en heeft een grote badkamer. Let op, minimaal verblijf van 2 nachten!
Tweepersoonskamer - 2 personen
Meer informatie

Côté Jardin

4 korenaren De eigentijdse kamer aan de tuinzijde is voorzien van een douche/toiletruimte en een kleine bijkamer met een bureau. Mooi zicht op het belfort en de daken van Mons. Totale rust. Let op, minimaal verblijf van 2 nachten !!
Tweepersoonskamer - 2 personen
Meer informatie

Details

Aantal slaapkamers 2
Aantal niveaus 3
Binnenuitrusting Haardroger Wi-Fi
Buitenuitrusting Terras Tuin Vijver
Parking Fietsenstalling
Dieren toegelaten Nee
Roken toegelaten Nee

Thema's

Fiets Welkom

Fiets Welkom

Dit label staat synoniem voor de uitrusting en diensten die aangepast zijn aan de noden van fietsers. De logementen met dit label bevinden zich op maximaal 5 km afstand van een fietsnetwerk (RAVeL, fietsknoopnetwerken, enz.) en ze beschikken over een veilige en overdekte ruimte om uw fiets te stallen. Er is een reparatieset en een EHBO-kit aanwezig. U vindt er ook nuttige informatie over fietsnetwerken en diensten voor fietsers.

LGBTI+ Friendly

LGBTI+ Friendly

Dit label garandeert dat het LGBTI+-publiek warm onthaald wordt, ongeacht hun seksuele geaardheid en/of genderidentiteit/uitdrukking.

Ligging

Rue des Compagnons, 11
7000 Mons

Eigenaar van de woning

Françoise MENIER