Bed and Breakfast - Assesse - La Maison du Meunier

Gastenkamers vol charme in het hart van het dorpje Crupet. Drie mooi ingerichte kamers. Gratis privé-parking. Aangelegde tuin met verwarmd zwembad (tijdens het seizoen).

Troeven van de accomodatie

  • Online reserveerbaar
  • Buitenzwembad
  • Charmante accommodatie

Kamers

Chambre Vigne

3 korenaren Ze bestaat uit een slaapkamer met een tweepersoonsbed van 160 cm, een flatscreen televisie en wi-fi. De badkamer is privé op de kamer met bad/douche, wastafel, apart toilet en haardroger.
Tweepersoonskamer - 2 personen
Meer informatie

Chambre Hortensia

3 korenaren Ze bestaat uit een slaapkamer met een tweepersoonsbed van 180 cm of 2 eenpersoonsbedden van 90 cm, een flatscreen televisie en wifi toegang. De badkamer is privé op de kamer met bad/douche, wastafel, apart toilet en haardroger
Tweepersoonskamer - 2 personen
Meer informatie

Chambre Glycine

3 korenaren Deze kamer bestaat uit 2 slaapkamers met flatscreen-tv. De badkamer in de familiekamer is privé met bad/douche, wastafel, toilet en haardroger.
Vierpersoonskamer - 4 personen
Meer informatie

Details

Aantal slaapkamers 3
Aantal niveaus 2
Kamers van de accomodatie 1 Salonhoek 1 Eetkamer
Binnenuitrusting Open haard
Buitenuitrusting Tuin
Welzijn Buitenzwembad
Sport & Vrije tijd Petanquebaan
Baby Babybed Flessenwarmer
Parking Privé parking
Dieren toegelaten Nee
Roken toegelaten Nee

Thema's

Wallonië Kwaliteitsbestemming

Wallonië Kwaliteitsbestemming

Dit label is een eenvoudig en flexibel hulpmiddel dat alle Waalse toerismeprofessionals engageert om voortdurend verbeteringen aan te brengen in de diensten voor toeristen. De eigenaar verbindt zich ertoe alles in het werk te stellen om de klant tevreden te stellen, een kwalitatieve dienstverlening aan te bieden, de klant op een unieke manier te onthalen en rekening te houden met klachten.

Ligging

Rue Haute, 15
5332 Crupet (Assesse)

Eigenaar van de woning

Aline STOELZAED

Ik ben Aline, moeder, avontuurlijk op een georganiseerde manier en ik beheer de gastenkamers van la Maison du Meunier. Ik heb een passie voor reizen en toerisme en heb een blog gemaakt om je te inspireren en te helpen bij het organiseren van de beste uitjes met het gezin of als koppel in de streek rond Namen.
Ik hou vooral van de natuur, landschappen, forten en kastelen, evenals culturele of gastronomische ontdekkingen, allemaal besprenkeld met een vleugje charme en romantiek.