Bed and Breakfast - Huy - Le Chant du Coucou

Twee stijlvolle en comfortabele slaapkamers in een herenhuis gelegen in een dorp op 10 minuten van het centrum van Hoei. De Solières-vallei en het pad naar Santiago de Compostella bevinden zich recht voor het huis.
Meer informatie

Troeven van de accomodatie

  • Privé parkeerplaats
  • Rustig

Kamers

Suite Mauve

4 korenaren
Tweepersoonskamer - 2 personen
Meer informatie

Chambre Verte

4 korenaren
Tweepersoonskamer - 2 personen
Meer informatie

Details

Aantal slaapkamers 2
Aantal niveaus 3
Binnenuitrusting Wi-Fi
Buitenuitrusting Boomgaard Koer Omheinde tuin
Terras Tuin Tuinmeubelset
Parking Fietsenstalling Privé parking
Dieren toegelaten Nee
Roken toegelaten Nee

Thema's

Fiets Welkom

Fiets Welkom

Dit label staat synoniem voor de uitrusting en diensten die aangepast zijn aan de noden van fietsers. De logementen met dit label bevinden zich op maximaal 5 km afstand van een fietsnetwerk (RAVeL, fietsknoopnetwerken, enz.) en ze beschikken over een veilige en overdekte ruimte om uw fiets te stallen. Er is een reparatieset en een EHBO-kit aanwezig. U vindt er ook nuttige informatie over fietsnetwerken en diensten voor fietsers.

LGBTI+ Friendly

LGBTI+ Friendly

Dit label garandeert dat het LGBTI+-publiek warm onthaald wordt, ongeacht hun seksuele geaardheid en/of genderidentiteit/uitdrukking.

Ligging

Rue Wawehaye, 10
4500 Solières (Huy)

De eigenaars

Pascale LEGRAND & Pierre-Yves BOLLY

Pascale en Pierre kwamen in 2015 in Solières terecht, in een huis dat te groot voor hen was, maar waar ze verliefd op werden. Ze besloten toen om gastenkamers te openen om hun prachtige huis tot leven te brengen. Het is Pascale die voor de activiteit zorgt en de gasten verwelkomt. Ze kent de streek goed, ze wandelt graag in het bos met haar twee honden, muziek en zang zijn enkele van haar passies.