Bed and Breakfast - Chimay - Le Jardin du Feuillet

1 ouderlijke suite voor 2 personen met 1 tweede slaapkamer voor 2 personen met televisie en wifi. Bloementuin en terras.
Meer informatie

Troeven van de accomodatie

  • Dicht bij winkels
  • Rustig
  • Tuin

Kamers

La suite

4 korenaren
Tweepersoonskamer - 2 / 4 personen
Meer informatie

Details

Aantal slaapkamers 1
Aantal niveaus 2
Kamers van de accomodatie 1 Salon 1 Eetkamer 2 Toilet
Buitenuitrusting Terras Tuin
Parking Privé parking
Dieren toegelaten Nee
Roken toegelaten Nee

Thema's

Fiets Welkom

Fiets Welkom

Dit label staat synoniem voor de uitrusting en diensten die aangepast zijn aan de noden van fietsers. De logementen met dit label bevinden zich op maximaal 5 km afstand van een fietsnetwerk (RAVeL, fietsknoopnetwerken, enz.) en ze beschikken over een veilige en overdekte ruimte om uw fiets te stallen. Er is een reparatieset en een EHBO-kit aanwezig. U vindt er ook nuttige informatie over fietsnetwerken en diensten voor fietsers.

Wallonië Kwaliteitsbestemming

Wallonië Kwaliteitsbestemming

Dit label is een eenvoudig en flexibel hulpmiddel dat alle Waalse toerismeprofessionals engageert om voortdurend verbeteringen aan te brengen in de diensten voor toeristen. De eigenaar verbindt zich ertoe alles in het werk te stellen om de klant tevreden te stellen, een kwalitatieve dienstverlening aan te bieden, de klant op een unieke manier te onthalen en rekening te houden met klachten.

Ligging

Le Feuillet, 18
6460 Saint-Remy (Chimay)

Eigenaar van de woning

Claudine KINNEN

Claudine en Pierre, gepassioneerde tuiniers, heten u welkom in een rustige en groene omgeving, gelegen op 1 km van het Kasteel van de Prinsen in Chimay, het stadscentrum.
Vlakbij de RAVeL