Bed and Breakfast - Tournai - Le roc paisible

Een familiale gastenkamer voor drie personen, op de eerste verdieping van een leuke plattelandswoning met tuin en terras.
Meer informatie

Troeven van de accomodatie

  • Online reserveerbaar
  • Dieren toegelaten
  • Omheinde tuin

Kamers

Le roc paisible

3 korenaren Bed and Breakfast in het hart van het platteland van Havinnes, 10 km van Doornik; 30 km van de dierentuin en de botanische tuin van Pairi Daiza.
Driepersoonskamer - 3 personen
Meer informatie

Details

Aantal slaapkamers 1
Aantal niveaus 2
Kamers van de accomodatie 1 Eetkamer 1 Veranda
Binnenuitrusting Badhanddoeken Badjas Gratis toiletartikelen
Haardroger Hifi keten Kleerkast
Televisie Wi-Fi
Huishoudelijke apparaten Elektrische waterkoker Microgolfoven Minibar
Buitenuitrusting Omheinde tuin Overdekt terras Terras
Tuinmeubelset
Sport & Vrije tijd Gezelschapspelletjes
Baby Babybadje
Parking Fietsenstalling Privé parking
Dieren toegelaten Ja
Roken toegelaten Nee

Thema's

Fiets Welkom

Fiets Welkom

Dit label staat synoniem voor de uitrusting en diensten die aangepast zijn aan de noden van fietsers. De logementen met dit label bevinden zich op maximaal 5 km afstand van een fietsnetwerk (RAVeL, fietsknoopnetwerken, enz.) en ze beschikken over een veilige en overdekte ruimte om uw fiets te stallen. Er is een reparatieset en een EHBO-kit aanwezig. U vindt er ook nuttige informatie over fietsnetwerken en diensten voor fietsers.

Ligging

Rue des combattants d'Havinnes, 189
7531 Havinnes (Tournai)

De eigenaars

marie louise MAHIEU & Claude DELCROIX

Ik stel mezelf even voor: ik heet Marie Louise Mahieu maar ze noemen me Marie Lou. Ik ben de moeder van 3 oudere kinderen en grootmoeder van 4 kleinkinderen. Nadat ik na schooltijd voor kleine kinderen had gezorgd en onlangs met pensioen was gegaan, miste ik het contact met mensen. Ik opende mijn gastenkamer in 2016 om dat gevoel terug te vinden. Samen met mijn man hebben we met hart en ziel in deze gastenkamer gestopt. Mijn passie is om oude dingen te strippen, te herstellen en up-to-date te brengen. Daarom heet ik u welkom in een kamer die oud en nieuw combineert. Ik verwijs u ook graag naar de toeristische bezienswaardigheden aangezien ik veel in de streek wandel. Dieren zijn mijn andere passie. Ik heb een kleine plaats in de kamer vrijgemaakt zodat de dieren ook een plekje hebben. Kiest u voor de ontbijtformule, dan wordt u als royalty ontvangen. Ik zal u een ontbijt aanbieden met zelfgemaakte producten. Welkom in Roc Paisible.