Bed and Breakfast - Leglise - Le Verger du Pierroy

Twee gastenkamers in een leistenen huis, gelegen op een heuvel, in het hart van een open plek in het natuurpark Haute Sûre - Woud van Anlier - nabij Aarlen, Libramont, Neufchâteau, Martelange (Belgische Ardennen).
Meer informatie

Troeven van de accomodatie

  • Online reserveerbaar
  • In het midden van de natuur
  • Uitzonderlijk uitzicht

Kamers

Pomme Cerise

3 korenaren Pomme Cerise biedt een adembenemend uitzicht over de vallei. De aanwezigheid van fruit geeft een frisse toets aan een grote slaapkamer met een bed van 200x180 en een bed van 200x70.
Driepersoonskamer - 2 / 3 personen
Meer informatie

Mirabelle Poire

3 korenaren
Tweepersoonskamer - 2 personen
Meer informatie

Details

Aantal slaapkamers 2
Aantal niveaus 2
Kamers van de accomodatie 1 Woon-/eetkamer
Binnenuitrusting Badhanddoeken Bibliotheek Gratis toiletartikelen
Haardroger Kleerkast Open haard
Wi-Fi
Huishoudelijke apparaten Koelkast
Buitenuitrusting Boomgaard Terras Tuin
Baby Babybadje Babybed Kinderstoel
Park voor baby’s
Parking Privé parking
Dieren toegelaten Ja
Roken toegelaten Nee

Thema's

Fiets Welkom

Fiets Welkom

Dit label staat synoniem voor de uitrusting en diensten die aangepast zijn aan de noden van fietsers. De logementen met dit label bevinden zich op maximaal 5 km afstand van een fietsnetwerk (RAVeL, fietsknoopnetwerken, enz.) en ze beschikken over een veilige en overdekte ruimte om uw fiets te stallen. Er is een reparatieset en een EHBO-kit aanwezig. U vindt er ook nuttige informatie over fietsnetwerken en diensten voor fietsers.

Green Key

Green Key

Dit label beloont accommodaties die werken met respect voor het milieu en de natuurlijke hulpbronnen. Ze voldoen ook aan de criteria met betrekking tot water, energie, afval, schoonmaakproducten, enz.

Ligging

Rue du Pierroy, 29
6860 Louftémont (Leglise)

Eigenaar van de woning

Isabel FALMAGNE

Mijn persoonlijkheid is in twee woorden samen te vatten: gastvrijheid en een glimlach. Door de natuurpracht te delen ontstaan er mooie banden met de mensen die ik in alle discretie in de watten leg. Ik ben een fan van klaprozen en bosbessen. Ik vertel gaar de streekverhalen van weleer en anekdotes uit het dagelijkse leven.
Ik geloof rotsvast in de kracht van schoonheid, zelfs in de kleine dingen van het dagelijks leven. Gezellig tafelen kan volgens de wensen en het ritme van elke gast.