Bed and Breakfast - Perwez - Manoir de Thorembais

Twee verfijnd ingerichte kamers met alle comfort in een karaktervol kasteeltje met een groene omgeving, dat werd opgenomen in het Waalse erfgoed. Zeer centrale ligging, geschikt voor allerlei activiteiten.
Meer informatie

Troeven van de accomodatie

  • Privé parkeerplaats
  • Terras
  • Tuin

Kamers

Chambre des Secrets

4 korenaren Karaktervolle kamer met 4 sterren, groot comfort met zithoek, wifi en eigen parkeerplaats. Ontbijt met streekgebonden producten, biologisch of glutenvrij, zelfgemaakte jam.
Tweepersoonskamer - 2 personen
Meer informatie

Suite des Confidences

4 korenaren Karaktervolle kamer 4 korenaren, veel comfort met privélounge, wifi en privéparking. Lokaal ontbijt, biologisch of glutenvrij, zelfgemaakte jam.
Tweepersoonskamer - 2 / 4 personen
Meer informatie

Details

Aantal slaapkamers 2
Aantal niveaus 3
Kamers van de accomodatie 1 Salonhoek 1 Eetkamer 2 Privé badkamers
Binnenuitrusting Badhanddoeken Bibliotheek Gratis toiletartikelen
Haardroger Kleerkast Televisie
Wi-Fi
Huishoudelijke apparaten Elektrische waterkoker
Buitenuitrusting Tuin
Sport & Vrije tijd Gezelschapspelletjes Schommel
Baby Babybed Kinderstoel
Parking Privé parking
Dieren toegelaten Nee
Roken toegelaten Nee

Thema's

Fiets Welkom

Fiets Welkom

Dit label staat synoniem voor de uitrusting en diensten die aangepast zijn aan de noden van fietsers. De logementen met dit label bevinden zich op maximaal 5 km afstand van een fietsnetwerk (RAVeL, fietsknoopnetwerken, enz.) en ze beschikken over een veilige en overdekte ruimte om uw fiets te stallen. Er is een reparatieset en een EHBO-kit aanwezig. U vindt er ook nuttige informatie over fietsnetwerken en diensten voor fietsers.

Wallonië Kwaliteitsbestemming

Wallonië Kwaliteitsbestemming

Dit label is een eenvoudig en flexibel hulpmiddel dat alle Waalse toerismeprofessionals engageert om voortdurend verbeteringen aan te brengen in de diensten voor toeristen. De eigenaar verbindt zich ertoe alles in het werk te stellen om de klant tevreden te stellen, een kwalitatieve dienstverlening aan te bieden, de klant op een unieke manier te onthalen en rekening te houden met klachten.

Ligging

Rue de l'Intérieur, 28
1360 Thorembais-Saint-Trond (Perwez)

De eigenaars

Olivier & Sandrine DE GHELLINCK

In 1999 verhuisden Olivier en Sandrine de Ghellinck met hun 3 kinderen naar Thorembais.

Sindsdien hebben ze zich met passie gewijd aan de inrichting en restauratie van het gebouw en zijn omgeving. Hun doel was duidelijk: de juiste harmonie vinden tussen modern comfort en authenticiteit. Hun credo is om altijd meer oog voor detail en gevoel voor esthetiek te hebben.

Binnenhuisinrichting heeft voor hen geen geheimen. Ze vervulden achtereenvolgens de rol van arbeiders, metselaars, timmerlieden, huisschilders, interieurontwerpers en naaiers. Olivier vervolmaakte zich ook als stoffeerder van stoelen en fauteuils, terwijl Sandrine haar talenten als kunstschilder bijspijkerde. Hun creaties sieren o.a. de gastenkamers en de gîte die tot uw beschikking staan, een waar genot voor de ogen!

De andere vakantieverblijven van de eigenaar