Boerderijvakantie

Als u op zoek bent naar een unieke reiservaring in België, waarom kiest u dan niet voor een verblijf in een vakantiehuis of B&B op de boerderij ? U kunt het plattelandsleven op een authentieke manier ervaren, deelnemen aan dagelijkse boerderijactiviteiten en verse streekproducten proeven. Boek nu voor een onvergetelijke ervaring !

Ontdek het leven op de boerderij !

Een verblijf op een boerderij in België is een unieke ervaring die u toelaat het plattelandsleven op een authentieke manier te ontdekken. U kunt deelnemen aan de dagelijkse activiteiten van de boerderij, zoals het melken van koeien, het oogsten van groenten of het maken van kaas. U zult ook verse lokale producten kunnen proeven, zoals melk, kaas, eieren en groenten. Door te kiezen voor een verblijf op een boerderij kunt u een andere manier van leven ervaren.

Of het nu gaat om een veehouderij of een landbouwbedrijf, de boerderij is een geweldige plek om het leven op het platteland te ervaren. Uw gastheren zullen u de realiteit van hun beroep laten zien. Als echte liefhebbers nemen ze u mee om kennis te maken met hun activiteit.

Een verblijf op de boerderij is een unieke en verrijkende ervaring voor het hele gezin. Kinderen kunnen het plattelandsleven op een leuke en leerzame manier ontdekken. Ouders kunnen ook van deze ervaring profiteren om hun batterijen op te laden en opnieuw in contact te komen met de natuur. Naast de activiteiten die op de boerderij worden aangeboden, kunnen gezinnen ook de omgeving ontdekken door te fietsen of te wandelen, toeristische sites te bezoeken of lokale specialiteiten te proeven.

Onze vakantiehuizen en B&Bs op de boerderij bevinden zich in de mooiste bestemmingen van Zuid-België : Namen, Doornik, Herve, Trois-Ponts, Chimay, Rochefort...

Vakantie op de boerderij 1.jpg

Valkantie op de boerderij 2.jpg