Vakantie met uw hond

Bent u op zoek naar een vakantiehuis, een B&B of een origineel overnachten in de Ardennen waar uw hond welkom is ? Wij hebben voor u hondvriendelijke verblijven geselecteerd !

Gaat u nooit op vakantie zonder uw hond ? Ontdek onze vakantiehuizen en B&B’s waar honden welkom zijn.

‘Hondvriendelijke’ vakantiehuizen

U weet dat op vakantie gaan met uw hond niet altijd evident is. In veel logementen zijn huisdieren niet toegelaten, maar toch is reizen zonder hond voor u ondenkbaar ! U wilt uw batterijen opladen en leuke momenten delen met uw lievelingsdier.

Daarom hebben wij voor u accommodaties geselecteerd waar uw viervoeter welkom is. 

Bij ons zijn er honderden vakantiehuizen, B&B's en buitengewone accommodaties die huisdieren accepteren. Om uw zoekopdracht te verfijnen, selecteert u de criteria en faciliteiten die voldoen aan uw behoeften en verwachtingen. Wenst u een omheinde tuin  zodat uw hond veilig naar buiten kan ? Kies dan bij buitenuitrusting ‘omheinde tuin’.

Sommige accommodaties beperken het aantal toegelaten honden en vragen een toeslag. Aarzel niet om de eigenaar te contacteren voor meer informatie.

Hondvriendelijke vakantiehuizen en B&B's in de Ardennen

Wandelingen in de natuur met uw huisdier

Wilt u tijdens uw verblijf lange wandelingen maken met uw hond ? Controleer dan de omgeving van de gekozen accommodatie. Veel accommodaties liggen vlakbij de natuur met talrijke mogelijkheden voor wandelingen en trektochten. Dit is een ideale gelegenheid om samen met uw ‘hondje’ te genieten van prachtige dagen in de buitenlucht. Vraag gerust extra informatie aan de eigenaar. 

Zoals u ziet, is het vinden van een vakantiehuis, een B&B of een buitengewone accommodatie waar dieren welkom zijn mogelijk bij ons ! Geniet van jullie verblijf samen !

Wandelingen in de natuur met hond in de Ardennen