B&B's in de Ardennen : onze selectie van de beste adressen

De gastenkamer is de Bed & Breakfast van ons land. Je verblijft bij particulieren thuis die één of meer kamers (maximaal 5) in hun huis hebben ingericht. Het is een warme en vriendelijke manier van verblijven.

Ontdek onze Bed & Breakfasts met ontbijt inbegrepen.

De bed and breakfast, een ontbijtformule voor uw verblijf


Omdat een overnachting in een bed & breakfast gepaard moet gaan met een goed ontbijt, is het ontbijt meestal inbegrepen in de formule van de bed & breakfast. Het is gevarieerd en overvloedig en bestaat vaak uit lokale producten : zelfgemaakte jam, kaas of regionale delicatessen. Sommige gastenkamers nodigen u zelfs uit in hun Gastentafel. De gastheren nodigen u uit om hun maaltijd te delen en de rijkdom van de regionale keuken te proeven.

ontbijt-bed-breakfast-ardennen-belgie.jpg

De verschillende soorten gastenkamers in de Ardennen 

Of u nu op zoek bent naar een bed & breakfast in een boerderij, in een eigentijds huis of in een oude molen, de bed & breakfast biedt een ruime keuze aan kwaliteitsaccommodaties, allemaal smaakvol ingericht en comfortabel. Het huis en de kamers weerspiegelen de smaak, de wensen en de passies van de gasten.

verschillende-bed-breakfast-ardennen-belgie.jpg

Gastheren die voor u zorgen

De gastheren van de bed and breakfast verwelkomen u graag bij hen thuis. Als ambassadeurs van hun streek openen ze graag de deuren van hun huis om u de lokale kleuren en geuren te laten ontdekken. Tijdens uw verblijf leert u de streek ontdekken door u onder te dompelen in de plaatselijke cultuur. Ze geven u ook graag advies over de beste plaatsen om te bezoeken, de activiteiten in de omgeving (wandelen, fietsen, culturele excursies...) en de lokale specialiteiten die u kunt proberen.

gastheren-bed-breakfast-ardennen-belgie.jpg

Als u een warme en vriendelijke accommodatie zoekt voor uw verblijf in de Ardennen, is een bed & breakfast een uitstekende optie. Het biedt een unieke ervaring, waar u kunt leven als een local en de lokale cultuur en gastronomie van de regio kunt ontdekken. Boek nu uw bed & breakfast in de Ardennen en geniet van een onvergetelijk verblijf in deze prachtige regio van België.