Vakantiehuis op de boerderij in de Ardennen

Ontdek onze vakantiehuizen op de boerderij in de Ardennen en neem deel aan de vele activiteiten die voor jong en oud worden aangeboden.

Vakantiehuis op de hoeve in de Ardennen

La Ferme de la Behoute

Wat is een vakantiehuis op de hoeve ? 

De vakantiehuis op de hoeve is een voor de streek typisch gehuurd vakantieverblijf op of nabij een hoeve in werking. Deze biedt de gasten een afzonderlijke verblijfsruimte, waar ze autonoom zijn. Alle nodige infrastructuur is er (keuken, badkamer, slaapkamers, tuin…) voor een prettig verblijf met alle modern comfort. Het heeft een officiële classificatie die het niveau van uitrusting en comfort beoordeelt, variërend van 1 tot 5 korenaren. Het biedt plaats aan 2 tot 40 personen en soms zelfs meer.

Uw gastheren en –vrouwen tonen u graag hoe het er op de hoeve dag na dag aan toegaat. Zij hebben een aanstekelijke passie voor hun vak, die u zeker zal bekoren.

Dwaal door de velden, streel de dieren van de hoeve, smul van hoeveproducten,… Er is zoveel te doen en te beleven, voor groot en klein. Wat er ook geteeld of gekweekt wordt, de hoeve is altijd een uitgelezen plek om het landelijke leven beter te leren kennen.

Een vakantiehuis op de hoeve vinden