Vind een vakantiehuis in de stad in de Ardennen

Zin in een citytrip in de Ardennen ? De vakantiehuis in de stad biedt u de oplossing.

Vakantiehuis in de stad in de Ardennen

L'Annexe du Lac 

Wat is een vakantiehuis in de stad ? 

De vakantiehuis in de stad is een voor de streek typisch gehuurd vakantieverblijf gelegen is in het hart van een bruisende stedelijke omgeving. De gasten verblijven er onafhankelijk en autonoom. De gîte is meestal ingericht in een oud gerenoveerd gebouw, volgens de lokale stijl. Er is alle nodige infrastructuur (keuken, badkamer, slaapkamers,…) voor een leuk verblijf, met alle modern comfort. Het heeft een officiële classificatie die het uitrustingsniveau en het comfort evalueert van 1 tot 5 korenaren. Het biedt plaats aan 2 tot 10 personen.

Een verblijf in de stad staat gelijk met een actieve vakantie, op zoek naar een ongewoon stukje geschiedenis, naar een boeiend cultuurleven, festivals, voorstellingen, evenementen… Ook is er een druk nachtleven : typische of moderne bars, restaurants naar ieders smaak en beurs, en natuurlijk al die plekken om complexloos te bewegen.

Laat u dus bekoren door de charme van een gehuurd vakantieverblijf met karakter. En als u nood hebt aan wat frisse buitenlucht, dan is het platteland altijd maar enkele minuten ver van de Waalse stadskernen.

Een vakantiehuis in de stad vinden