Vakantiewoning : verblijf in zelfstandige en onafhankelijke accommodatie

Ontdek onze vakantiewoningen, onafhankelijke en autonome vakantiewoningen. Boek uw verblijf in de Ardennen !

Vakantiewoning in de Ardennen

Le Bonheur au Bout du Pré

Wat is een vakantiewoning ? 

Net als de vakantiehuis, biedt de vakantiewoning een onafhankelijke en autonome vakantieverhuur. Het biedt een gebouw met een ander karakter en een andere ontvangst, maar is voorzien van alle nodige comfort voor een aangenaam verblijf. Er is alle nodige infrastructuur (keuken, badkamer, slaapkamers, tuin,…) voor een aangenaam verblijf met alle modern comfort. Het heeft een officiële classificatie die het uitrustingsniveau en het comfort beoordeelt, gaande van 1 tot 5 sleutels. Het kan van 2 tot 40 personen herbergen en soms zelfs meer.

Het kan de vorm aannemen van een chalet, een villa of een hedendaags huis. Een unieke kans om te verblijven in een recent huis met een meer moderne en originele architectuur !

Meestal wordt u verwelkomd door de eigenaar of door een plaatselijke bewoner. De originaliteit van deze formule ligt in de informatie die wordt verstrekt in 3 mappen ("Welkom", "Te zien, te doen", "Suggesties") die tot uw beschikking staan. Een vakantiehuis dat klaarstaat om u te verwelkomen zodra u de sleutels ontvangt.

Een vakantiewoning vinden