Origineel overnachten - Chaudfontaine - Western City: Guest House

In de buurt van Luik, op de hoogten van Chaudfontaine, bekend om zijn thermale kuren sinds 1676, evenals zijn casino en zijn wandelingen, verblijft u in een "western" kader.
Meer informatie

Troeven van de accomodatie

  • Online reserveerbaar
  • Makkelijk parkeren
  • Slaapkamer op het gelijkvloers

Kamers

Monument Valley

3 korenaren Mogelijkheid tot een "Nuit de charme" -pakket met fakkellicht bij aankomst, kaarsen en subtiel parfum, muziek uit het Wilde Westen, welkomstaperitief en hapje, diner op uw kamer, ontbijt op bed de volgende ochtend.
Tweepersoonskamer - 2 personen
Meer informatie

Mine d’or

3 korenaren Mogelijkheid tot "Nuit de Charme" -service met fakkellicht, kaarsen en subtiel parfum, muziek uit het Amerikaanse Westen, welkomstaperitief en -hapje, diner op uw kamer, de volgende ochtend ontbijt op bed.
Tweepersoonskamer - 2 personen
Meer informatie

Details

Aantal slaapkamers 2
Aantal niveaus 1
Dieren toegelaten Nee
Roken toegelaten Nee

Thema's

Fiets Welkom

Fiets Welkom

Dit label staat synoniem voor de uitrusting en diensten die aangepast zijn aan de noden van fietsers. De logementen met dit label bevinden zich op maximaal 5 km afstand van een fietsnetwerk (RAVeL, fietsknoopnetwerken, enz.) en ze beschikken over een veilige en overdekte ruimte om uw fiets te stallen. Er is een reparatieset en een EHBO-kit aanwezig. U vindt er ook nuttige informatie over fietsnetwerken en diensten voor fietsers.

In de praktijk

Wijze van betaling
Wij aanvaarden de Edenred Consumptiecheques

Ligging

Rue du Bois de la Grue, 2
4050 Chaudfontaine

Eigenaar van de woning

Nicole TAQUET

De andere vakantieverblijven van de eigenaar