Puce rouge U boekt rechtstreeks bij meer dan 900 lokale eigenaars

Puce rouge U betaalt geen reserveringskosten

Puce rouge U steunt een Belgische vereniging die sinds 1989 bestaat 

Onze vakantiehuizen

13653147_10154415273318934_4133534393582530333_o.jpg

Onze Bed & Breakfasts

Chambres d'hôtes.png

Onze chalets 

Le Bonheur au bout du pré.jpg

Onze origineel overnachten

CHECR92087272400.jpg

Vakantiehuizen en Bed & Breakfasts in de Ardennen

De ‘Gîtes et chambres d'hôtes de Wallonie’, dat zijn meer dan 1000 vakantiehuizen, bed & breakfasts, chalets en ongewone logiesmogelijkheden van kwaliteit in Wallonië en in de Belgische Ardennen. Dat zijn ook talloze logiesformules die op en top aan uw eisen beantwoorden. Ons netwerk biedt de garantie van een persoonlijk, hartelijk èn vakkundig onthaal.

Of u nu alleen, met uw partner of gezin, of met vrienden Wallonië gaat ontdekken, of op zoek bent naar de beste locatie voor een evenement of een professioneel seminar, de Gîtes de Wallonie hebben het verblijfsaanbod dat u in gedachten had en nog meer…

Voor een nacht, een weekend of een hele vakantie, bij de bewoner of helemaal onafhankelijk, laat u verleiden door de zoete charme van onze streek. Ga op verkenning van steden en typische dorpen, om de plaatselijke bewoners te ontmoeten, te proeven van een heerlijk ontbijt of aan te schuiven aan een onovertroffen gastentafel.

U zoekt een evenement in Wallonië, logies dat strookt met uw specifieke behoeften of waar allerlei activiteiten mogelijk zijn, ga dan eens kijken naar onze Themaverblijven.

De Gîtes et chambres d'hôtes de Wallonie, de garantie van een gastvrij onthaal voor een onvergetelijk verblijf als geen ander !