Culinaire workshops in B & B's : Marmiton en Polochon

Gîtes et Chambres d'hôtes de Wallonie heeft besloten uw smaakpapillen te prikkelen met een formule die de geneugten van een verblijf in een B & B combineert met een culinaire ontdekkingstocht! Kruip achter het fornuis en verwen zelf uw smaakpapillen. Een unieke ervaring.

Word kok voor een avond !

Of u nu een ervaren kok, een liefhebber of gewoon nieuwsgierig bent, deze culinaire activiteiten zijn er voor iedereen. U hoeft enkel uw goed humeur mee te brengen. De gastheren geven u natuurlijk hun tips en weetjes. Daar kan u van op aan. Samen gezellig kokerellen: deze nieuwe formule kan u alleen maar verleiden! Of u nu met z'n tweetjes of een kleine groep (vrienden, collega's, familie, ...) komt, tijdens deze culinaire workshops kan u de regionale gastronomie in al haar facetten ontdekken.

Neem plaats aan tafel om de maaltijd die uzelf bereid heeft, samen op te eten. Breng een aangename avond door in het gezelschap van uw gastkoppel. Daarna wacht u een comfortabele kamer voor een verkwikkende nachtrust. De volgende ochtend krijgt u een uitgebreid en gevarieerd ontbijt met huisbereide en lokale producten.

Deze formule omvat :

  • 1 overnachting in een B&B
  • 1 ontbijt met huisbereide en lokale producten
  • 1 culinaire activiteit: bereiding van een menu (hapjes vooraf, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert)