Origineel overnachten

U bent op zoek naar originaliteit voor uw volgende vakantie in de Ardennen ? Onze origineel overnachten biedt u de mogelijkheid om een ander en onvergetelijk verblijf te beleven ! Ontdek onze origineel overnachten ! Deze accommodaties bieden u een alternatief voor de traditionele vakantiehuizen en B&B's

Verlaat de platgetreden paden ! Ontdek onze origineel overnachten !

Verblijf in een chalet op het water, een woonwagen, een transparante luchtbel, een schuit, een windmolen, een piepklein huisje, een houten kubus of zelfs originele B&B's. Welke origineel overnachten  u ook kiest, u zult een ongelooflijke ervaring beleven.

Al onze origineel overnachten staan garant voor comfort en originaliteit. Ze beschikken over een comfortabel bed, verwarming, een kleine woonkamer, een kitchenette en een badkamer. Zo kunt u een unieke vakantie doorbrengen in alle comfort. Ze zijn gelegen in een ongerepte natuurlijke omgeving, zodat u opnieuw contact kunt maken met de omringende natuur.

De verschillende soorten bijzondere overnachtingen in de Ardennen


In de Ardennen is er een grote verscheidenheid aan origineel overnachten :

1. Chalets op het water
Slapen in een houten chalet op het water is een unieke ervaring. Gelegen op palen, nodigen deze origineel overnachten uit tot rust en ontspanning. Op het buitenterras observeert u de omringende natuur en luistert u naar het kabbelen van het water. Ontspanning gegarandeerd !

Chalets op het water in de Ardennen - Origineel overnachten

2. De woonwagens
Ook woonwagens zijn een goede keuze voor een origineel overnachten. Kleine, comfortabele huisjes op wielen. Ze staan op rustige en vredige plekken midden in de natuur.

woonwagens-origineel-overnachten-ardennen.jpeg

3. Windmolens
Oude windmolens kunnen ook een verrassend uniek overnachten zijn. De woonruimtes zijn verdeeld over verschillende niveaus. Beklim de trappen om te genieten van het adembenemende uitzicht op de omringende natuur.

windmolens-origineel-overnachten-ardennen.jpeg

4. Transparante luchtbellen
Transparante luchtbellen zijn ook een zeer originele accommodatieoptie in de Ardennen. Deze luchbellen worden vaak geïnstalleerd op rustige, afgelegen plekken waar je 's nachts de sterrenhemel kunt bewonderen. De luchtbellen zijn vaak uitgerust met alle nodige comfort voor een aangenaam weekend, waaronder een bed en een badkamer.

luchtbellen-origineel-overnachten-ardennen.jpeg

5. Woonboten
Logeren in een woonboot is een unieke ervaring. Word een zeeman voor de duur van uw verblijf. Deze boten die langs rivieren en kanalen liggen, bieden een originele accommodatie. Ze zijn voorzien van al het nodige comfort om een heerlijk moment van ontsnapping door te brengen, waaronder kamers in de vorm van hutten.

woonboten-origineel-overnachten-ardennen.jpeg

6. Houten kubussen
De kubussen, voornamelijk gebouwd met natuurlijke materialen, zijn een alternatief voor de traditionele vakantiehuizen en B&B's. Het ontwerp en de sterke aanwezigheid van hout maken de gezellige sfeer van deze bijzondere overnachtingen zeer aangenaam. Gelegen in rustige gebieden, laten ze u genieten van de rust in een warme ruimte.

houten-kubussen-origineel-overnachten-ardennen.jpeg

7. Tiny houses
Tiny houses zijn kleine huisjes die een comfortabele en functionele leefruimte bieden met een kleine ecologische voetafdruk. Ze zijn een ideale ongewone accommodatieoptie voor reizigers die op zoek zijn naar een minimalistische woonervaring en tegelijkertijd willen genieten van modern comfort.

tiny-houses-origineel-overnachten-ardennen.jpeg

8. Houten tonnen 
Gehuisvest in een houten ton zijn deze origineel overnachten uniek. Ze worden vaak geïnstalleerd op rustige en geïsoleerde plaatsen, ver van de drukte van de stad, om een echte ervaring van leven midden in de natuur te bieden.

houten-tonnen-origineel-overnachten-ardennen.jpeg

Uniek overnachten in de vier hoeken van de Ardennen 


Al onze origineel overnachten liggen verspreid over de vier hoeken van de Ardennen. Verspreid over heel Ardennen kunt u de rijkdom van de streek ontdekken. Onze bijzondere overnachtingen bevinden zich in Namen, Durbuy, La Louvière, Jalhay, Couvin, Hannut, Mettet, Erezée, Rebecq, Herbeumont, Doische, Hastière, Anhée en Gesves.

Kortom, als u op zoek bent naar een unieke en andere vakantie-ervaring, zal een origineel overnachten aan uw verwachtingen voldoen.