Verblijf in een Bed & Breakfast

Chambre d_hôtes - Villa Balat.jpg

La Villa Balat

De B&B is de B&B van ons. Ingericht in het woonhuis van de eigenaar dat zowel op het platteland als in de stad kan liggen. Het is een hartelijke en gezellige formule. Er zijn meestal 1 tot 5 kamers beschikbaar. 

Als heuse ambassadeurs van hun streek zullen de gastheren en -vrouwen met het grootste genoegen de deuren van hun huis voor u openzetten en u de plaatselijke geuren en kleuren doen ontdekken. Het logies is ingericht naar hun smaak, hun verlangens en hun passie en dat vindt u terug in de installatie en de decoratie. Uit de gesprekken met de bewoner leert u de streek beter en beter kennen en gaat u stilaan helemaal op in de lokale cultuur.

Omdat bij een nacht in een B&B altijd een lekker ontbijt hoort, is dit ook altijd in de formule inbegrepen. Het is gevarieerd en uitgebreid en bestaat vaak uit streekproducten: jams van het huis, regionale kaas of vleeswaren.

Sommige gastenkamers zullen u uitnodigen aan hun gastentafel. De heren of dames van het huis nodigen u zo uit om met hen samen te eten en te proeven van de rijkdommen van de regionale keuken.

Ontdek onze B&B