Valentijn 2024 : Onze selectie van B&B's en vakantiehuizen

Wilt u uw geliefde een cadeau geven op Valentijnsdag ? Bied hen een verblijf in een vakantiehuis, een B&B of zelfs een origineel overnachten in de Ardennen aan. Ontdek onze selectie voor een teder moment samen !

Samen de liefde vieren !

Een origineel cadeau-idee vinden voor je soulmate is nooit gemakkelijk ! Een parfum, een juweel, bloemen, chocolade...? Niet erg origineel ! Bied haar in plaats daarvan een weekend aan in een vakantiehuis, een B&B of een origineel overnachten. We beloven je een complete pauze voor een weekend.

Op het programma : diner bij kaarslicht, rozenblaadjes op het bed, een glas champagne, boswandelingen... haal alles uit de kast voor uw Valentijn.

Kies het type verblijf dat het beste bij uw wensen past :

Een romantisch bed and breakfast

Een weekend doorbrengen in een bed and breakfast is een unieke ervaring. Verwelkomd door de eigenaar van het huis, wordt u met de grootste zorg verzorgd. Kleine attenties, een lokaal ontbijt en zelfs een table d'hôtes voor bepaalde B&B's. Niets zal worden vergeten om uw verblijf in de liefde onvergetelijk te maken.

bed-breakfast-valentijnsdag-ardennen.jpg

Een kleine gezellige vakantiehuis

Wilt u liever wat onafhankelijker zijn en genieten van alle comfort van thuis ? De formule "vakantiehuis" is precies wat je nodig hebt ! Of het nu gaat om een huis, een deel van een huis of een appartement, u beschikt over alle benodigdheden om een aangenaam weekend door te brengen (woonkamer, keuken, slaapkamer, terras, tuin). De eigenaar van de gîte staat altijd klaar om u te adviseren over de meest romantische plekjes in de regio om uw partner te verbazen.

vakantiehuis-valentijnsdag-ardennen.jpg

Origineel overnachten

Verras uw geliefde met een verblijf in een origineel overnachten in de Ardennen. In welke vorm dan ook (hut, caravan, schuit, bubbel, molen...), u beleeft samen een onvergetelijke en andere ervaring.

origineel-overnachten-valentijnsdag-ardennen.jpg

Onze accommodaties liggen verspreid over heel Wallonië, inclusief in de Ardennen. Of u nu een accommodatie zoekt in een charmante stad zoals Durbuy, La Roche-en-Ardenne, Spa, Dinant, Bouillon, Rochefort..., u vindt altijd een accommodatie voor een romantisch verblijf. De keuze is aan u !